Retourbeleid

Retourbeleid:

Bedankt voor uw aankoop bij ons. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw producten, maar begrijpen ook dat het soms nodig kan zijn om iets te retourneren of om te ruilen.

1. **Retourperiode:** U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling artikelen te retourneren of om te ruilen.

2. **Omruiling:** Indien u een artikel wilt omruilen, neem dan contact met ons op binnen de gestelde termijn. Wij helpen u graag met het proces. Houd er rekening mee dat de kosten voor het terugsturen van het product voor uw rekening zijn.

3. **Uitgesloten van omruiling:** Artikelen die tijdens de soldenperiode zijn aangeschaft en artikelen op bestelling laten maken, kunnen niet worden omgeruild. Zorg ervoor dat u uw aankopen zorgvuldig overweegt tijdens deze periode.

4. **Terugbetaling met Klarna:** Indien u heeft betaald met Klarna, wordt er geen geld teruggestort. U heeft echter nog steeds de mogelijkheid om te ruilen volgens de voorwaarden van ons retourbeleid.

5. **Terugzendinstructies:** Neem contact op met onze klantenservice voor specifieke instructies met betrekking tot het retourneren van uw producten. Zorg ervoor dat de producten in de originele verpakking en in ongebruikte staat worden geretourneerd.

Wij waarderen uw begrip en medewerking bij het naleven van ons retourbeleid. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het retourproces.